Reindeer like Summer in Lapland

Reindeer like living in Lapland also in Summer even if there are many mosquitos biting them. We are also enjoying the Midnight Sun in Lapland. We are fishing, trecking, wandering, traveling in the northern light, the Sun shines all summer starting in April and continuing until August. That´s the time for waiting colorful autumn and the first snow.

The dwarfs are with us in the Nature, with me SantaClaus and my wife.

Porot asuvat tietysti mielellään Lapissa, vaikka siellä olisi miljoona purevaa hyttystä. Joulupukin perhe, minä Joulupukki, Muori ja tontut nautimme kesästä valtamalla tuntureilla ja vaaroilla. Kuljemme luonnossa opettamassa tonttulapsillemme luonnonrakkautta. Teemme patikkaretkiä tunturiin. Aurinko paistaa koko yön ja me vain nautimme valosta. Odotamme värikästä ruskaa ja ensilunta.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s