Videoita

Videointia

Vaellamme tunturissa vaaroilla ja soilla erityisesti kesäisin. Silloin meillä muorin kanssa on aikaa omalle tonttuperheellemme. Otamme eväät mukaan ja lähdemme monen päivän patikointireissuille Lapin kauniiseen luontoon. Tontuilla on mukana kameroita, kuvaamme ahkerasti ja katsomme kuvaussaalista talvella.

Hillanpoimintaa

Tontuilla on punaiset lakit aina päässään, joten tiedämme muorini kanssa, minne ne vikkeläkintut livahtavat. Usein ne istuvat kalastamassa joen töyräällä. Poimimme marjoja, erityisesti hillat eli lakat ovat kovan työn takana korpisoilla, mutta sehän vain innostaa meitä täyttämään ämpärit kultaisella herkulla.

Tietokone, muistitikut ja sd-kortit täynnä jouluaiheisia videoita

Joulupukkina minun täytyy tunnustaa, että olen paketoinut videot niin hyvin lahjapapereihin, että en meinaa itsekään löytää niitä. Onneksi Joulumuori ja reippaat tontut löytävät sd-kortit, USB-tikut ja CD:t nopsasti. Ne auttavat minua myös tietokoneen tiedostojen järjestämisessä, vaikka minä tietysti olen koko Korvatunturin päällikkö ja pääasiantuntija. Autamme toisiamme koko ajan, koska haluamme tuoda hyvää mieltä aina toisillemme, jopa työn tuoksinassa.

Joulupukin porot pikapyrähdyksellä etelässä

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s